csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #takácsbence
Megváltozott élet
Megváltozott élet
2020. márc. 30. 13:00, Apajegy(zet)call_made
Március 28-án életbe lépett, és mostani tudásunk szerint április 11-ig tart a kormány intézkedése, amely még inkább az OTTHON MARADÁS-t szeretné nyomatékosítani és ezzel a járványt tovább fékezni. De mit tehetünk kijárási korlátozás idején és mit nem?
Varga Miklós: „Most kitartunk. Fegyelmezetten!”
Varga Miklós: „Most kitartunk. Fegyelmezetten!”
2020. márc. 28. 15:00, Interjúkcall_made
Vigyázzunk egymásra, ez most a legfontosabb feladata mindenkinek – mondta a csalad.hu-nak Varga Miklós, miután otthonában telefonon kerestük. Az István, a király egykori főszereplője és az Európa című sláger énekese elmondta: bár nagyon hiányzik neki a szokásos foci, de most végre elég ideje van a családjával, főleg a gyerekeivel lenni és újra rákapott az olvasásra is. Európa dalának feldolgozása pedig nem lepte meg, hiszen ő volt az atyai segítője Nagy Szilárdnak és Ragány Misának az újjáéledő dalban.
Nézzük a jó oldalát!
Nézzük a jó oldalát!
2020. márc. 27. 17:00, Apajegy(zet)call_made
Az elmúlt napokban igencsak sokat töprengtem azon, hogy vajon a meghozott veszélyhelyzeti intézkedéseknek, azon túl, hogy legyűrjük a lehető legkisebb veszteséggel ezt a járványt, milyen egyéb pozitív hatásai lehetnek. Alább az én személyes meglátásaim.
Férfiak és nők – járvány idején
Férfiak és nők – járvány idején
2020. márc. 25. 17:00, Apajegy(zet)call_made
Vajon hogyan őrizzük meg az „én-időnket”? Hogyan őrizzük meg férfiúi és női mivoltunkat? Hogyan legyünk kívánatosak és egyben gondoskodók is a négy fal közé zártan?
Egy hete bezárva
Egy hete bezárva
2020. márc. 23. 17:00, Apajegy(zet)call_made
Betartjuk, nem tiltakozunk ellene és nem is keresünk kiutat. Itthon maradtunk. De bevásárolni csak kell, gyerekekkel levegőre menni, az élet látszatát fenntartani.