csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #szülő
Nagyik és nagypapák a gyermeknevelésben

Nagyik és nagypapák a gyermeknevelésben

2019. jún. 28. 12:58, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

„Elsősorban a bölcsődei férőhelyek számának bővítése és a nagyszülői GYED bevezetése segíti az egyszülős családokat” – mondja a csalad.hu-nak Nagy Anna, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumi elnöke a kormány 7 pontból álló Családvédelmi Akciótervével összefüggésben

Itt a szünet, hol a gyerek?

Itt a szünet, hol a gyerek?

2019. jún. 15. 8:05, Iskolást nevelünkcall_made

Amilyen hatalmas boldogság a kisgyermekek számára a nyári vakáció, legalább ekkora stressz a szülőknek, hogyan oldják meg azokat a heteket, amíg bezárnak az oktatási intézmények. Pénztárcabarát ötleteket mutatunk, hogyan tudjuk akkor is biztonságban a gyermekünket, ha mi dolgozunk.

Az Egyszülős Központ sikerének titka az alulról szerveződés

Az Egyszülős Központ sikerének titka az alulról szerveződés

2019. máj. 30. 5:07, További hírekcall_made

Ha valaki egyedül neveli a gyermekét, az valójában nincs egyedül, számíthat segítségre – erről beszélt Novák Katalin a budapesti Egyszülős Központ első születésnapi ünnepségén. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár azt is kiemelte, hogy nem csupán hazánkban, hanem nemzetközi szinten is egyedülálló kezdeményezként tartják számon a központot.

„Isten előtt a legnagyobb vizsga, hogy milyen értékrenddel bír a gyermekünk”

„Isten előtt a legnagyobb vizsga, hogy milyen értékrenddel bír a gyermekünk”

2019. máj. 29. 7:30, Interjúkcall_made

Szűcs Nelli és férje, Trill Zsolt 30 éve ismerik egymást, 24 éve házasok, két gyermekük született, Helga már 19 éves, Bertalan 15. A pár Kárpátaljáról származik, egymástól 5 km-re lévő faluból, mégis Kijevben, 17 évesen találkoztak először a színiiskolában. Azóta az élet minden területén folyamatosan együtt vannak, ugyanis elhagyva a családi házat, mint a Nemzeti Színház vezető színészei, a színpadon is sokszor játszanak együtt. A házaspárral a család erejéről, a hagyományokról és azok továbbadásáról beszélgettünk.