csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #szerelem
Hagyjuk hinni a gyerekeket a szerelemben!
Hagyjuk hinni a gyerekeket a szerelemben!
2020. máj. 31. 8:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Rosszul tesszük, ha szülőként csak mosolyogva legyintünk gyermekünk romantikus érzelmeire. A kisgyermek ugyanis épp azt „tanulja”, hogyan viselkedjen majd a felnőtt kapcsolataiban.
„Hozzám jössz?”
„Hozzám jössz?”
2020. febr. 14. 15:00, Párkapcsolatcall_made
A Házasság hete alkalmából a csalad.hu összegyűjtött néhány igazán kedves, vicces vagy épp eredeti lánykérést, amiből akár a leendő vőlegények is ötletet meríthetnek, mielőtt felteszik kedvesüknek a nagy kérdést.
Tökéletes helyett emlékezetes Valentin nap
Tökéletes helyett emlékezetes Valentin nap
2020. febr. 14. 6:00, Párkapcsolatcall_made
A kilencvenes években a Bálint napi babonákat egyre inkább felváltotta a Valentin nap a kötelező randiprogramokkal és a szívecskeáradattal. A szerelmesek szeretnék meghitté és extra romantikussá varázsolni a napot, de ez nem mindig jön össze. Néha ugyanis a kevesebb több…
CoeurTáncMeditáció – A test és a lélek összefonódása
CoeurTáncMeditáció – A test és a lélek összefonódása
2020. febr. 13. 6:00, Párkapcsolatcall_made
Két óra önfeledt tánc, ami közben visszatalálunk önmagunkhoz és Istenhez. Csókási Anna Sacré Coeur-nővér, teológus, hittanár, lelkigondozót a Házasság hete programsorozat alatt kimondottan házaspároknak tartott CoeurTáncMeditációs foglalkozása apropóján arról faggattuk, milyen egy ilyen kurzus, kik és hogyan csatlakozhatnak hozzá.
Szerelemvonat, Valentin-HÉV
Szerelemvonat, Valentin-HÉV
2020. febr. 7. 11:14, Párkapcsolatcall_made
A MÁV-HÉV Zrt. bátor jelentkező szerelmespárokat vár az alagútba február 14-én estefelé a Batthyány tér HÉV végállomásra, ahol titkos kalandra számíthatnak a Valentin HÉV-en.