csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kincs
Több gyermek, biztosabb jövő

Több gyermek, biztosabb jövő

2021. júl. 11. 10:55, Családban élni jócall_made

A magyar emberek a családban, a gyermekekben látják a jövőt, és úgy gondolják, ha több gyermek születne Magyarországon, az megoldást jelentene nemcsak a népesedési, hanem a környezeti problémákra is – derül ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) Népesedési Világnap alkalmából megjelent közleményéből.

„A család a szeretet bölcsője, célunk a szeretet fenntartása!”

„A család a szeretet bölcsője, célunk a szeretet fenntartása!”

2021. júl. 10. 11:47, Családban élni jócall_made

– Az élet iránti szeretetünk az, ami összetartja a családot – emelte ki Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Keszthelyen a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a European Large Families Confederation (ELFAC) szervezésében tartott háromnapos, X. Európai nagycsaládos konferencia második napján. A találkozó idei jelmondata: a fenntarthatóság bölcsője a család!

Sok édesanyánál a bruttó fizetés nettóvá válik

Sok édesanyánál a bruttó fizetés nettóvá válik

2021. júl. 3. 14:32, Támogatásokcall_made

A kormányzat július 1-től vezette be a CSED100-at, azaz felemelte a csecsemőgondozási díjat a korábbi fizetés 100 százalékára. A CSED-ből csak személyi jövedelemadót vonnak le, ami eleve előnyösebb helyzetbe hozza az édesanyákat, de az adókedvezményeknek köszönhetően akár a korábbi bruttó fizetés nettóvá is válhat - hívja fel a figyelmet a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért.