csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kerékpár
Gyerekszemmel egy játszótér a világ – A biztonságos közlekedés ismérvei

Gyerekszemmel egy játszótér a világ – A biztonságos közlekedés ismérvei

2022. jan. 3. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Érdemes minél előbb elkezdeni gyermekünk felkészítését a biztonságos közlekedésre – ajánlja a győri Széchényi István Egyetem egyetemi adjunktusa. Dr. Henézi Diána Sarolta úgy véli, szülőként a legfőbb küldetésünk, hogy jó példát mutassunk gyermekünknek, hiszen, ha mi biztonságosan közlekedünk, ő is hasonlóképpen fog tenni.

Bringázzunk az iskolaérettségig!

Bringázzunk az iskolaérettségig!

2021. júl. 7. 5:00, Életmódcall_made

Azt tudjuk, érezzük, hogy a biciklizés mennyire jótékony hatással van a felnőtt szervezetre, de vajon hogyan hat a kicsik fejlődésére? Ennek jártunk utána Ágoston Mariann alapozó terapeuta, neurofeedback tréner, komplex mozgásterápiás fejlesztő segítségével.

Teker a család!

Teker a család!

2021. jún. 22. 5:00, Életmódcall_made

Az idei nyáron rengeteg család készül kerékpártúrára. Ehhez kértünk hasznos és praktikus tanácsokat a témában jártas szakértőnktől, Berguson Andrástól, aki néhány, kisgyerekkel is ideális túraútvonalat osztott meg velünk.

A biciklizés jótékony hatásai

A biciklizés jótékony hatásai

2020. jún. 24. 14:00, Életmódcall_made

A kerékpározás napjainkban valóságos reneszánszát éli, ami nem meglepő, hiszen ez az egyik olyan sportág, amely kortól és nemtől függetlenül űzhető városban, országúton, erdőben, vagy szobabicikli segítségével akár otthon is.