csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #kendőzetlenül
Úristen, gyerekünk lesz!
Úristen, gyerekünk lesz!
2020. márc. 16. 15:00, Blogokcall_made
Amikor az ember lánya úgy pisil le egy terhességi tesztet, hogy pozitív eredményben bízik, akkor a második csík megjelenésekor viszonylag egyszerű a képlet: örömében sikítozik egy darabig. Amikor nem feltétlenül várja a pozitív eredményt, akkor sem bonyolult a dolog: ijedtében sikít. Na de mi van akkor, ha fogalma sincs róla, hogy mit is szeretne? No, ilyenkor aztán azt sem tudja pontosan, hogy amit lát, az tényleg ott van, vagy érzéki csalódás csupán.
A teszt
A teszt
2020. márc. 2. 15:00, Blogokcall_made
Amikor elhatároztam, hogy blogot írok, azt is megfogadtam, hogy kendőzetlenül őszinte leszek. Nem szeretnék mismásolni, annak nem sok értelmét látom. Így persze előfordulhat, hogy néha olyan dolgot is leírok, és/vagy olyan formában, ami sokaknak nem tetszik, de hiszem, hogy másoknak (és ők lesznek többen) megnyugvást adnak majd a soraim, és rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül az érzéseikkel.
Tóth Gabi: „A kislányom a legcsodálatosabb dolog, ami eddig történt velem”
Tóth Gabi: „A kislányom a legcsodálatosabb dolog, ami eddig történt velem”
2020. febr. 29. 13:13, Interjúkcall_made
Nagy valószínűséggel az ország jelentős része még mindig a kis vadóc, polgárpukkasztó lányként gondol Tóth Gabira, pedig mára komoly édesanya lett, aki szerencsére az őszinte, szókimondó énjét nem vetkőzte le. Talán ennek is köszönhetően Gabi és a csalad.hu közös blogot indít, ahol az énekesnő a puszta valóságot tárja az olvasók elé havi két alkalommal. Szó lesz karikás szemekről, női lelket próbára tevő pillanatokról, és arról, milyen változással jár, ha egy kisbaba érkezik a családba.