csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kendőzetlenül
Szárnyalás vagy szárnyszegés?

Szárnyalás vagy szárnyszegés?

2021. okt. 10. 14:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

„Csiszolni kell a tehetséget, és úgy bánni vele, mintha jelzőtűz lenne az egyre sötétebb világban”. Ezt a csodálatos mondatot egy Ken Liu nevű kínai származású, amerikai író írta és nagyon megragadott, illetve elgondolkodtatott. Sajnos az én egykori iskolámban volt olyan tanár, aki teljesen más nézeteket vallott.

Mikor teszek jót?

Mikor teszek jót?

2021. szept. 26. 14:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

A napokban tudatosult bennem – és alaposan szíven is ütött a gondolat –, hogy Hanni pár héten belül bölcsis lesz. Persze az én döntésem volt (Krauszommal egyetértésben természetesen), de mégis elbizonytalanodtam, hogy milyen változást hoz majd az életünkbe, ha közösségbe megy.

Fáj...

Fáj...

2021. szept. 12. 14:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

Álszentség lenne részemről, ha elmennék amellett, ami az elmúlt pár hétben történt/történik velem. Ráadásul annyian kérdezik, miként viselem, ahogy emberek ítélkeznek, hogy megállás nélkül gyaláznak, bántanak engem, a családomat és már a körülöttem lévő embereket, barátaimat is, hogy most úgy éreztem, el kell mesélnem, miként élem meg az elmúlt időszak eseményeit. 

Megemelem a kalapom...

Megemelem a kalapom...

2021. aug. 29. 14:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

Minden blog előtt nagyjából eltervezem, hogy kb. miről fog szólni az aktuális bejegyzés, és eddig még többé-kevésbé sikerült is tartanom magam a terveimhez. Most azonban az élet „kicsit” közbeszólt, mert Hanni egyik pillanatról a másikra megbetegedett, és ez teljesen felülírt minden forgatókönyvet.

Elfogadás

Elfogadás

2021. aug. 15. 14:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

Sokszor kezdtem el ezt a blogot. Írtam valamit, kitöröltem. Megint írtam, újból kitöröltem. Aludtam rá egyet, ismét nekiültem, és most úgy döntöttem, írok. Úgy, ahogy tőlem várjátok… Kendőzetlenül…