csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #jótanács
Vigyázz, kész, otthonlét!

Vigyázz, kész, otthonlét!

2020. márc. 17. 15:00, Otthon a családcall_made

A gyerekek egyelőre lelkesek és jópofának találják, hogy e-mailben érkezik a házi, valamint facetime-on magyaráz a matek tanár, de hamar elmúlhat a varázs, jön az unalom. A kényszerű home office is lehet a feszültségek forrása. Mit tehetünk most, hogyan „élje túl” a család a mindenki számára ismeretlen helyzetet? Sz. Látó Judit mentálhigiénés szakember segít megtalálni a megoldást.

Spóroljunk az energiával – és a pénzünkkel is!

Spóroljunk az energiával – és a pénzünkkel is!

2020. márc. 6. 6:00, Életmódcall_made

Egy apró környezetkímélő változtatás is hatalmas segítség a gyermekeink jövőjét illetően – erre hívja fel a figyelmet a március 6-ai energiatakarékosság világnapja. Háztartásokban, mindennapokban megvalósítható ötleteket adunk most az első (második, harmadik, sokadik…) lépésekhez.

Minden házassággal egy új királyság születik

Minden házassággal egy új királyság születik

2020. febr. 19. 6:00, Párkapcsolatcall_made

A házasság és a hit kérdése, az önismeret, a konfliktuskezelés, a családdá válás is témája annak a jegyesoktatásnak, amelyet Andréka Ágnes és férje, Gábor tart az egyik fővárosi plébánián a házasság előtt állóknak. Amit itt biztosan megtanulnak a párok: az egymással töltött minőségi idő és a kommunikáció a legfontosabb építő kövei a jól működő kapcsolatnak.