csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #erzsébettáborok
Vezessünk Öko Naplót!
Vezessünk Öko Naplót!
2020. jan. 27. 9:39, Életmódcall_made
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Öko Napló applikációja a környezettudatosabb életmódra hívja fel a figyelmet. Az app megmutatja a mindennapi tetteink Földünkre gyakorolt hatásait és könnyedén alkalmazható tanácsokkal lát el, melyek révén tevőlegesen is hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb világhoz.
Hatezer fát ültettek diákok az országban
Hatezer fát ültettek diákok az országban
2020. jan. 20. 16:02, Életmódcall_made
Közel 900 diák tanult az országban az erdészetek és nemzeti parkok gondozásáról az Erzsébet Ifjúsági Alap „Ültess fát!” szemléletformáló kampányában – közölte a szervezet.
Az Erzsébet-táborozóknak szól a produkció
Az Erzsébet-táborozóknak szól a produkció
2019. júl. 22. 14:50, Kamasz a családbancall_made
Repülőcirkusz című előadással zárják a nyaralást az idén az Erzsébet-táborok lakói. Hat pénteken át, alkalmanként több mint ezren vesznek részt a Fővárosi Nagycirkusz műsorán.
Szorong a gyermek a táborban?
Szorong a gyermek a táborban?
2019. júl. 11. 8:00, Iskolást nevelünkcall_made
A gyermekek különbözően élik meg a szülőktől való elszakadást. Vannak, akik szinte zökkenőmentesen beilleszkednek az új környezetbe az óvodában, mások pedig hosszas, akár hónapokig is tartó procedúra után kezdik csak feltalálni és jól érezni magukat az új környezetben. Az első ottalvós táborozás is hasonlóan nagy mérföldkő a gyermekek életében. Annak érdekében, hogy ez minél jobban sikerüljön, érdemes rá körültekintően felkészülni.
Elkezdődtek az idei Erzsébet táborok
Elkezdődtek az idei Erzsébet táborok
2019. jún. 18. 14:39, Iskolást nevelünkcall_made
Elkezdődtek az Erzsébet-táborok, idén nyáron mintegy harmincezer gyermek nyaralhat Zánkán – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.