csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: család és munka összeegyeztethetősége
40 felett pályát módosítani? – Igen!

40 felett pályát módosítani? – Igen!

2022. jan. 17. 6:00, Családban élni jócall_made

Mi a munkában való kiteljesedés kulcsa? Miért küzd a nők többsége önbizalomhiánnyal és fél fizetésemelést kérni? Joó Zsuzsanna karrier coach erre is választ kínál, és elmondja, hogy miért hisz az élethosszig tartó tanulásban, valamint abban, hogy karriert váltani és építeni sosincs késő.

Karrier vagy gyermekáldás?

Karrier vagy gyermekáldás?

2022. jan. 8. 9:00, Családban élni jócall_made

Mikor nem túl korai vagy túl késő gyermeket vállalni? Nincs könnyű dolguk a mai fiatal lányoknak, akik még a családalapítás és a karrierépítés előtt állnak. Dr. Szántó Szilvia mentálhigiénés segítő szakemberrel külső nyomásról, ketyegő biológiai óráról, hiedelmekről, önazonosságról és párválasztásról is beszélgettünk.

„A névnapokon mindig boldog születésnapot kívánok és fordítva”

„A névnapokon mindig boldog születésnapot kívánok és fordítva”

2022. jan. 1. 9:00, Interjúkcall_made

Ókovács Szilveszter az év utolsó napján háromszorosan ünnepel, aminek elmondása szerint nem feltétlenül örül. A különleges triplázás kapcsán, az újesztendő küszöbén gyermekkori becenevéről, emlékezetes születésnapokról, fontos szakmai aktualitásokról, valamint a munka és a nagycsalád összehangolásának kihívásairól is beszélgettünk a Magyar Állami Operaház főigazgatójával, aki azt is elárulta, melyik a kedvenc itala!