csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #autó
Pusziparkoló a II. kerületben
Pusziparkoló a II. kerületben
2020. jan. 9. 6:10, Iskolást nevelünkcall_made
K+R (kiss and ride) parkolókat alakítottak ki az Áldás Utcai Általános Iskolánál. A helyeket a gyerekek biztonságos ki- és beszállása idejére lehet csak használni.
Vigyázzunk a gyerekekre az utakon!
Vigyázzunk a gyerekekre az utakon!
2019. szept. 4. 11:57, Iskolást nevelünkcall_made
Iskolakezdéskor megnő a közlekedési balesetek veszélye, a gyerekek körülbelül egy hónap alatt szoknak vissza a vakációból a tanév kötöttségeibe – tanácsolta az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője az M1 aktuális csatornán.
10 tipp, hogy a családi autózás ne legyen rémálom
10 tipp, hogy a családi autózás ne legyen rémálom
Eljött a nyaralás és a pihenés ideje, ám ahhoz, hogy elérjük az úticélunkat, gyakran órákig az autóban kénytelen ülni az egész család. A drivemebaby.hu blog összegyűjtött tíz jótanácsot, amivel a család minden tagja számára kényelmesebb lehet az utazás.
„Apa, te átmentél a piroson!”
„Apa, te átmentél a piroson!”
2019. júl. 4. 22:52, Apajegy(zet)call_made
Ha van még valami, egyetlen terület, amelyhez ragaszkodhattam, az az, hogy én legyek a kormánynál. Az autó alattam úgy, akkor, abba az irányba, olyan tempóban és persze tisztasággal haladjon, ahogy az nekem jó. Vagy legalábbis ahogy én jobban szeretem. És erre, tessék! Újabb navigátorok, anyósülésen túli kormányzók csorbítják a szabadságképemet.
Négy fontos kérdés a klímahasználatról
Négy fontos kérdés a klímahasználatról
2019. máj. 17. 11:45, Életmódcall_made
Akár az autónkat hűtjük, akár az otthonunkat, nem szabad elfeledkezni a rendszeres karbantartásról, és betartani néhány egyszerű használati utasítást, ha el akarjuk kerülni a kellemetlen egészségügyi tüneteket.