csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: apa
Király Viktor: „Egyszerűen nem is lehetnék boldogabb!”

Király Viktor: „Egyszerűen nem is lehetnék boldogabb!”

2020. dec. 8. 6:00, Interjúkcall_made

Bár a koncertezésről március óta le kellett mondania, amit vérbeli zenészként nehezen élt meg, elmondása szerint sok pozitív dolog is történt a szakmai életében, amiről viszont büszkén mesélt a csalad.hu-nak. A népszerű énekes számára idén kétségkívül a május volt a legszebb és legfontosabb hónap, amikor megszületett a kisfia. Király Viktor azóta is lubickol az apaszerepben.

A jó apák megeszik a főtt zöldséget

A jó apák megeszik a főtt zöldséget

2020. dec. 1. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Sokat mulaszthat, aki elhiszi: az is elég az egészséges felnövekedéséhez, ha "jó géneket" kap a gyermek. Sok jel mutat arra, hogy a családban felvett szokásoknak nagyobb a hatása e tekintetben, mint a biológiai örökségnek. Arra is gyűlnek a bizonyítékok, hogy a szülők életében még bevált minták másolása ma már gyakran megbetegíti a gyerekeket.

„Egy kislány apjává válni, óriási szerelem” – konferencia a Lánygyermekek világnapján

„Egy kislány apjává válni, óriási szerelem” – konferencia a Lánygyermekek világnapján

2020. okt. 11. 7:00, Családban élni jócall_made

Időben vállalt családalapítás, az apák szerepe a lányok életében, a kamaszkor nehézségei – ezekről is szó volt azon az online kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a csalad.hu szervezett a Lánygyermekek világnapja alkalmából Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Németh Erzsébet szociálpszichológus és Mihalec Gábor pár- és családterapeuta részvételével.

Bárdosiék: Apa a testőröm

2020. okt. 9. 14:00, Blogokcall_made

Maja tütüzik, nyakláncozik, csatozik, és mindent szeret, ami rózsaszín és egyszarvú – mesél kislányáról Ildi. Más vajon Ildi és Sanyi szerint lányt nevelni, mint fiút? Kiderül a Bárdosiék legújabb epizódjából.