csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #zene
Novodomszky Éva és fiai a Családvarázsban
Novodomszky Éva és fiai a Családvarázsban
2019. máj. 16. 7:14
A műsorvezető fiait ritkán látni, most azonban hobbijukról és álommunkájukról is mesélnek. De hogy függ össze a focilabda és a hegedű? Ez is kiderül a Családvarázs legújabb epizódjából!
Anyák napi Ringató a Millenárison
Anyák napi Ringató a Millenárison
2019. máj. 4. 12:05
Mi is Ringatósok voltunk annak idején – egyebek mellett így fogalmazott Novák Katalin család-és ifjúságügyért felelős államtitkár a Fiatal Családosok Klubjának Millenárison tartott, Ringatóval egybekötött anyák napi ünnepségén, ahol együtt énekeltek, verseltek szülők, nagyszülők, gyermekek.
"A mai gyermekek a változás korába születtek"
"A mai gyermekek a változás korába születtek"
2019. ápr. 25. 5:54
Alapértékek tünedeznek el, határok mosódnak össze, és ez valószínűleg a biztonságérzetünkre is hat. A mai gyermekek helyzete sokszor a legjobb anyagi körülmények között sem könnyű - véli Szalóki Ági énekes, dalszerző, aki gyermekzenekara vezetőjeként 15 éve foglalkozik gyermekek zenei nevelésével. Művészetével igyekszik a hagyományos értékek és a természet tiszteletének fontosságára felhívni a figyelmet.
A közös zenélés remek program egy kamasszal
A közös zenélés remek program egy kamasszal
2019. ápr. 13. 13:24
Erősebb és jobb lesz a szülő-gyermek kapcsolat, ha tinédzser korban közösen muzsikálnak, vagy hallgatnak zenét a család tagjai – derült ki egy amerikai kutatásból. Ennek oka, hogy a zene erősíti az empátiát.
Kilátó - élmények más nézőpontból
Kilátó - élmények más nézőpontból
2019. ápr. 12. 17:30
Idén tavasszal az E.ON is csatlakozott az UNICEF Magyarország Kilátó programjához, amely azért jött létre, hogy a hátrányos helyzetű, állami gondoskodásban élő gyermekek művészeti- és sportélmények segítségével lelkileg megerősödjenek, és jobban meg tudjanak küzdeni az élet kihívásaival.