csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #testmozgás
Így mozogjunk otthon gyerek mellett
Így mozogjunk otthon gyerek mellett
2020. márc. 19. 17:00, Otthon a családcall_made
Azért, mert most egy ideig nem jutunk ki a lakásból, még nem kell lemondanunk a testedzésről. Sőt: talán most még a szokásosnál is fontosabb testileg és lelkileg is, hogy a gyermekünket és magunkat is rendszeresen átmozgassuk!
Mozogni akarok!
Mozogni akarok!
2020. febr. 6. 15:00, Életmódcall_made
Vajon hányan készülünk erre évek óta? Hű, de sokan! Ám a rendszerességet a sportban sem könnyű gyakorolni: ha eddig nem fért bele az életünkbe, annak valószínűleg oka van. 7+1 ötletet adunk, hogyan lopjuk be a mozgás első csíráit a mindennapjainkba.
Ötből négy tizenéves nem mozog eleget
Ötből négy tizenéves nem mozog eleget
2019. nov. 22. 16:25, Életmódcall_made
A 11 és 17 év közötti korosztályban ötből négyen nem sportolnak eleget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) első ilyen jellegű elemzése szerint.
Sétáljunk a babával!
Sétáljunk a babával!
2019. okt. 18. 9:04, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A babás hétköznapok egyszerre színesek és rutinszerűek, de mindenképp rajtunk múlik, hogyan éljük meg őket. A felüdülés egyik legkézenfekvőbb módja a közös séta a babával.
Helyes testtartás az iskolapadban
Helyes testtartás az iskolapadban
2019. okt. 14. 5:00, Iskolást nevelünkcall_made
Az iskolatáska megfelelő viselése döntő fontosságú már egészen kiskortól kezdve. Pollák Szilvia gyógytornász szakértőnk elárulja, szülőként hogyan segíthetünk gyermekünknek abban, hogy magától rászokjon a megfelelő testtartásra az iskolában és otthon.