csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #szülő
Így segítsünk a 6 éves gyermekünknek koncentrálni
Így segítsünk a 6 éves gyermekünknek koncentrálni
2019. szept. 3. 10:23
Mit tehetünk akkor, ha van egy okos, ügyes első osztályos gyermekünk, aki jól teljesít az iskolában, de csak nagyon rövid ideig képes egyhuzamban koncentrálni?
Fogadj szót anyukádnak!
Fogadj szót anyukádnak!
2019. aug. 29. 9:43
Az anyaság egyik legidegesítőbb velejárója kétségkívül az, amikor a jelenlétünkben valaki más próbálja nevelni a gyermekünket. Főleg, ha a kritikus illető maga is édesanya, hiszen ez már arról is szól, ki neveli jobban a csemetéjét.
Kiskirály a gyermekünk?
Kiskirály a gyermekünk?
2019. aug. 15. 5:14
Két szülő lesi a gyermek kívánságait? Csak oda megy a család, ahová a kicsinek kedve van? És még csak véletlenül sem főznek olyan ételt, amit ő nem szeret? Vigyázat! Fennáll a veszély, hogy kiskirály lett a gyermekünk!
Mi fér még a bőröndbe?
Mi fér még a bőröndbe?
2019. júl. 30. 13:04
Fürdőnadrág, két ing, papucs, napszemüveg és irány a víz – na jó, azért fogkefét, tusfürdőt és illatot is tettem be régen a nyaralási szettembe, ami tény, hogy elfért egy közepes nagyságú húzós bőröndben is. Most meg? Amíg anya pakol, addig én csak kérdezgetek: tettél be krémet – nekem is, viszünk gyógyszert – nekem is, békatalpak? De tényleg, mit vigyek és mit ne nyaralni a családi egyhetekre, amikor ugyebár én, mint szülő: pihenek?
Szeret, nem szeret, szeret, nem szeret… persze, hogy SZERET!
Szeret, nem szeret, szeret, nem szeret… persze, hogy SZERET!
2019. júl. 9. 12:48
Az esti kamillateámat kortyolgatom éppen, s azon gondolkozom, hogy merjem-e leírni azt, amit eredetileg terveztem… Azt hiszem, azért merül fel bennem egyáltalán a kérdés, mert félek. Félek attól, hogy vajon mit fogtok szólni… S úgy egyébként is: valahogy igazán nehezemre esik az egésszel szembenézni.