csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #recept
Gyors és tápláló menü a karantén idejére
Gyors és tápláló menü a karantén idejére
2020. márc. 24. 8:18, Életmódcall_made
Az otthon maradásnak vannak előnyei is: például több időt tüsténkedhetünk a konyhában. Ugyanakkor a vásárlási láz miatt érdemes nem ebben az időszakban felvonultatni egy négyfogásos terülj-terülj asztalkát, ezért most gyors és könnyen elkészíthető ételekkel jöttünk.
Süssünk együtt farsangi fánkot!
Süssünk együtt farsangi fánkot!
2020. febr. 15. 9:00, Életmódcall_made
Reméljük lassan beköszönt a tavasz, és mivel is ünnepelhetnénk meg ezt jobban, mint egy isteni, télbúcsúztató fánkmajszolással! Mutatunk néhány könnyen elkészíthető farsangi fánkot, amelyet közösen süthet meg a család.
3 könnyed finomság ünnepek utánra
3 könnyed finomság ünnepek utánra
2020. jan. 10. 15:00, Életmódcall_made
Az ünnepi családlátogatás kéz a kézben jár a véget nem érő falatozással. Terülj-terülj asztalka a nagyinál, pálinkás beszélgetések az apóssal, no és persze az elmaradhatatlan kocsonya. A többfogásos étkezések ugyan élményszámba mennek, ám igencsak próbára teszik a szervezetünket. Az alábbi pihentető ételekkel most megnyugvást hozhatunk leterhelt gyomrunknak.
Két egyszerű karácsonyi süti recept
Két egyszerű karácsonyi süti recept
2019. dec. 20. 11:15, Életmódcall_made
Mi is lenne kellemesebb ünnepre hangolódás annál, mint együtt sütni valami finomat a gyermekeinkkel? Íme két egyszerű recept, melyek elkészítésébe a kicsiket is bevonhatjuk!
Immunerősítő turmixok
Immunerősítő turmixok
2019. nov. 23. 13:15, Életmódcall_made
Az őszi-téli időszakban egymást érik a felsőlégúti megbetegedések, épp ezért nem árt felvértezni magunkat finom vitaminbombákkal. A kiadós italok segítségével az egész család napja energikusabban indulhat, ráadásul néhány perc alatt elkészülnek. Íme néhány recept!