csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #otthon
Örökbefogadott Állatok Napja
Örökbefogadott Állatok Napja
2019. szept. 11. 12:44, Életmódcall_made
A szaporítók elleni harcnak szentelték a szervezők az idei, VII. Örökbefogadott Állatok Napját, ahol nemcsak hasznos tudnivalókkal, hanem élményekkel is gazdagodhatnak a résztvevők.
Generációk egy fedél alatt
Generációk egy fedél alatt
2019. szept. 4. 14:00, Kamasz a családbancall_made
Régen kis családban éltem, de nagyról álmodoztam. Végül nem kis örömömre sikerült ebbe az életformába is belekóstolnom. Rájöttem azonban, hogy a szépsége mellett számos kihívást is tartogat, ha több generáció él egy háztartásban. Íme 5 tipp, miként is lehet kiküszöbölni az esetleges kellemetlenségeket.
Bababiztos otthon hónapról hónapra
Bababiztos otthon hónapról hónapra
2019. aug. 30. 12:40, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Nem kell gyermekünk 3 hónapos korában élvédőt venni az asztalra, elég, ha szépen fokozatosan, a kicsi fejlődésének megfelelően szerezzük be a biztonságos otthon segédeszközeit. Megmutatjuk, hogy az egyes életszakaszokban mire ügyeljünk a lakásban.
Betörőbiztos tippek a hosszúhétvégére
Betörőbiztos tippek a hosszúhétvégére
2019. aug. 21. 7:03, Életmódcall_made
Az ünnepek alkalmával mindig megnő a betörések száma, hiszen sokan elutaznak a családdal, őrizetlenül hagyva az otthonukat. Mutatunk néhány trükköt, hogyan tartsuk távol a háztól a betolakodókat.
Íróasztal: a gyerek saját birodalma
Íróasztal: a gyerek saját birodalma
2019. aug. 13. 14:00, Iskolást nevelünkcall_made
Kell a gyereknek egy saját tér, ahol ő lehet az úr, amit úgy rendez, ahogy neki tetszik, ahol a rendért és rendetlenségért is ő a felelős. Az íróasztal egy ilyen hely. Iskolásoknál különösen aktuális a téma: milyen a jó tanulósarok?