csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #otthon
Élet színes falak között
Élet színes falak között
2019. okt. 27. 9:00, Életmódcall_made
A lakás falai tükrözik a benne lakókat – körülnéztünk már ilyen szemmel a barátoknál? Esős délutánokon, vagy teli-energiás szabadnapokon formáljuk kedvünkre, és a család képére a falakat!
Ó, az a rengeteg cipő!
Ó, az a rengeteg cipő!
2019. okt. 23. 14:00, Életmódcall_made
Egy négytagú családnak legalább negyven darab cipője van. A reggeli rohanásban aztán a darabokat párosítani kellene, ami sokszor igazi kihívás… Mert nem kis feladat a cipőket rendben tartani, pláne sáros időben. Összeszedtünk pár tippet, hogyan tehetjük elviselhetőbbé a cipőmizériát.
Szakad az eső! Mit játsszunk?
Szakad az eső! Mit játsszunk?
Ahogy beköszönt az ősz, napról napra csökken a szabadban tölthető órák száma, ami enyhén szólva nincs jó hatással a gyermekekre. Valahogy muszáj lekötni őket, hogy ne a lakás bútorain ugrálva vezessék le fölös energiáikat.
Ovis szobából iskolás búvóhely
Ovis szobából iskolás búvóhely
2019. szept. 24. 14:00, Iskolást nevelünkcall_made
A gyermekek életében az egyik legnagyobb mérföldkő, amikor beülnek az iskolapadba. Ez a változás nemcsak arról szól, hogy már nem játékkal töltik a napjaikat, hanem komoly belső érzelmi folyamatok zajlanak a háttérben. Érdemes a kisiskolás szobáját is ezekhez igazítani.
Másnapos kenyér – ne dobjuk ki!
Másnapos kenyér – ne dobjuk ki!
2019. szept. 22. 8:00, Életmódcall_made
Szeretjük a friss kenyeret. A tegnapit már nem annyira, a tegnapelőtti pedig sokszor a kukában landol. Pedig finomságok készíthetők a szikkadt péksüteményekből! Ráadásul időt és pénzt is megtakarítunk azzal, ha nem járunk minden nap a boltba. Íme pár ötlet, mit kezdjünk a megmaradt kenyérrel.