csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #kreatívpercek
Legyünk kreatívak! 7 tipp az átváltoztatáshoz
Legyünk kreatívak! 7 tipp az átváltoztatáshoz
2019. aug. 12. 13:43
Jólesik az alkotás testnek és léleknek, pláne, ha pár órán belül elkészíthető az újdonság. Olyan ötleteket gyűjtöttünk csokorba, amelyekhez bárki hozzáfoghat, mert különleges kézügyesség és kreativitás nélkül is csodás eredmény születik.
Neveljünk bonsait!
Neveljünk bonsait!
2019. aug. 11. 15:34
A bonsai szerelmesei azt mondják, a kis tartóedénybe ültetett fákkal és cserjékkel való foglalkozás minden másnál nyugtatóbb. Érdemes kipróbálni!
Régiből újat – hobbi és annál több
Régiből újat – hobbi és annál több
2019. aug. 6. 8:17
Sokáig szerettünk újat venni, csillogót, csomagolópapírosat, címkéset. Aztán történt valami, és egyre többen gondoljuk azt, hogy érdemes a régit továbbhasználnunk. Inspiráló példákat látunk most erre.
Ha nincs légkondi…
Ha nincs légkondi…
2019. júl. 30. 9:12
87 éves nagynéném a napi egy XXL méretű dobozos jégkrémre esküszik, de ha jót akarunk magunknak, nem árt, ha kiiktatjuk az egészségkárosító megoldásokat, és inkább a most következő tanácsainkat fogadják meg.
Pár perc alatt „új” anya?
Pár perc alatt „új” anya?
2019. júl. 16. 12:37
Van, amikor azt érezzük, nincs több erőnk a délutánhoz, kedvünk pedig pláne! Márpedig a családi gépezet nem állhat le, mert mi, anyák vagyunk a fő mozgatói a rendszernek. Íme 11 gyors tipp, hogyan frissülhetünk fel a legfáradtabb órákban is.