csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #jótanács
Túlélni vagy megélni a karantént? – A coach 9 tanácsa az otthon töltött hetekre
Túlélni vagy megélni a karantént? – A coach 9 tanácsa az otthon töltött hetekre
2020. márc. 30. 5:00, Otthon a családcall_made
Otthontanulás, munka, főzés, aggódás és korlátozott életterek. Pár nap alatt megváltozott a világunk, most ebben az újban kell megtalálnunk az egyensúlyt. És ez bizony nem könnyű! Horoszné Gulyás Margit coach 9 fogódzót ad ehhez a csalad.hu olvasóinak.
Vigyázz, kész, otthonlét!
Vigyázz, kész, otthonlét!
2020. márc. 17. 15:00, Otthon a családcall_made
A gyerekek egyelőre lelkesek és jópofának találják, hogy e-mailben érkezik a házi, valamint facetime-on magyaráz a matek tanár, de hamar elmúlhat a varázs, jön az unalom. A kényszerű home office is lehet a feszültségek forrása. Mit tehetünk most, hogyan „élje túl” a család a mindenki számára ismeretlen helyzetet? Sz. Látó Judit mentálhigiénés szakember segít megtalálni a megoldást.
Spóroljunk az energiával – és a pénzünkkel is!
Spóroljunk az energiával – és a pénzünkkel is!
2020. márc. 6. 6:00, Életmódcall_made
Egy apró környezetkímélő változtatás is hatalmas segítség a gyermekeink jövőjét illetően – erre hívja fel a figyelmet a március 6-ai energiatakarékosság világnapja. Háztartásokban, mindennapokban megvalósítható ötleteket adunk most az első (második, harmadik, sokadik…) lépésekhez.
A legszebb idézetek az ÖRÖMről
2020. febr. 28. 6:00, Életmódcall_made
A mindennapi örömök milyen fontosak az egyensúlyunkhoz! 13+1 örömös idézetet adunk most az olvasó kezébe és lelkébe azokra a napokra, amikor az élet szépségeit valamiért nehezebb észrevenni.
Minden házassággal egy új királyság születik
Minden házassággal egy új királyság születik
2020. febr. 19. 6:00, Párkapcsolatcall_made
A házasság és a hit kérdése, az önismeret, a konfliktuskezelés, a családdá válás is témája annak a jegyesoktatásnak, amelyet Andréka Ágnes és férje, Gábor tart az egyik fővárosi plébánián a házasság előtt állóknak. Amit itt biztosan megtanulnak a párok: az egymással töltött minőségi idő és a kommunikáció a legfontosabb építő kövei a jól működő kapcsolatnak.