csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #jótanács
Gyerekjáték a gyereknevelés?
Gyerekjáték a gyereknevelés?
2019. nov. 28. 16:29
Szülőként időnként vágyunk arra, bárcsak valaki segítene felülkerekedni a sírós reggeleken, a hisztis délutánokon, vagy éppen az átvirrasztott éjszakákon. A szakember tanácsaival segít, hogyan lehet gyerekjáték a gyereknevelés.
10 rezsicsökkentő tipp
10 rezsicsökkentő tipp
2019. nov. 22. 6:00
A késő őszi-téli időszakban jelentősen megnőnek a kiadásaink. Nemcsak az ünnepek, hanem a fűtésszezon is megterheli a pénztárcánkat. Az alábbi trükkök segítségével azonban lefaraghatunk a költségekből!
Így készítsünk dicséretfalat!
Így készítsünk dicséretfalat!
2019. nov. 19. 6:00
A dacos gyereket nem egyszerű együttműködésre bírni. Büntetés, zsarolás és fenyegetés helyett sokkal célravezetőbb és kellemesebb módszer a szuper motivációs tábla. Ha elég jó a kézügyességünk, akkor még akár a lakás mutatós kiegészítője is lehet.
A kutyát is "téliesíteni" kell
A kutyát is "téliesíteni" kell
2019. nov. 13. 7:30
Többet kell nekik enni adni, de kabát csak a kicsikre kell. A karácsonyi sültekből nem ajánlatos agyonetetni a házi kedvenceket, és a felsózott járdákra is van ellenszer.
Hol van a család helye a 21. században?
Hol van a család helye a 21. században?
2019. nov. 5. 14:00
Mi kell ahhoz, hogy a mai fiatalok felkészültek legyenek az életre? Hol van a család helye a 21. században? Kell-e mérlegelnünk kötődés és szabadság között? Többek között ezeket a kérdéseket járják körbe a TEDxDunapart neves nemzetközi és hazai előadói november 7-én a Bálnában.