csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #digitális technológia
Digitális Esély pályázat indul
Digitális Esély pályázat indul
2019. okt. 17. 8:49, Iskolást nevelünkcall_made
„Digitális Esély 2019” címmel immáron hatodik alkalommal hirdeti meg közös pályázatát a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) és az SAP – jelentették be az Infotér konferencián. A pályázat célja hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok infokommunikációs felzárkózásának és digitális oktatásának támogatása.
Gyereknek lenni anno és most
Gyereknek lenni anno és most
2019. okt. 17. 5:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Ki ne emlékezne még a régi szép időkre, a felhőtlen gyermekévekre? Minden kornak megvolt a maga szépsége, ahogy a hátulütője is. Nézzük meg hát, hogy mi is változott az évtizedek során!
Okostelefonon írhatják majd a dolgozatot a diákok
Okostelefonon írhatják majd a dolgozatot a diákok
2019. okt. 10. 11:30, Iskolást nevelünkcall_made
Az ország 3500 általános és középiskolájának valamennyi tantermébe vezeték nélküli internetet kötnek be, a munkával jövőre végezhetnek a szakemberek – számolt be a Magyar Nemzet.
Okosotthonok védik az időseket
Okosotthonok védik az időseket
2019. szept. 19. 15:39, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made
Magyarországon egyedülálló innovatív idősügyi szolgáltatást vezetett be az V. kerületi önkormányzat, az úgynevezett "okosotthon" program keretében egyedül élő idősek otthonait szerelik fel digitális eszközökkel, amellyel enyhíteni kívánják a magányukat és növelni a biztonságérzetüket.
5 hasznos alkalmazás iskolásoknak
5 hasznos alkalmazás iskolásoknak
2019. szept. 13. 14:00, Iskolást nevelünkcall_made
Szinte már nincs háztartás okostelefonok nélkül. A technikai vívmányok gyermekeink mindennapjait is teljesen meghatározzák, nem mindegy hát, hogy mire használják a kütyüt. Az alábbi applikációk segítségével rendszert és biztonságot vihetünk életükbe.