csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #blog
Ha az ajtón belépsz…
Ha az ajtón belépsz…
2020. máj. 22. 5:00, Blogokcall_made
Ha az ajtón belépsz, és beleszimatolsz a tornacipők, a paradicsomleves, anya parfümjének és a beáztatott ruhák illatának elegyébe, megérzed azt a semmivel össze nem téveszthető szagot, amiről rögtön tudod, védett helyen vagy – hazaérkeztél.
’’Motiváltak a társaim jobb eredményei”
’’Motiváltak a társaim jobb eredményei”
2020. máj. 20. 14:00, Blogokcall_made
Havonta egyszer Böjte Csaba jelenlegi vagy éppen egykori neveltjei is bemutatkoznak, és elmesélik a történetüket. Ezennel ismerjék meg Bíró Kristófot!
Két vadember
Két vadember
2020. máj. 15. 5:00, Blogokcall_made
Szeretem Khalil Gibran gondolatait. Pontosak, érezni, hogy a mindenségbe vetett hiten és tapasztalaton alapulnak. Üzeneteiben gyakorlat és lélek azonos súllyal van jelen.
Félek visszaállni a „normális” kerékvágásba
Félek visszaállni a „normális” kerékvágásba
Kezdjük megszokni ezt az új életritmust, és bizonyos szinten pár hét alatt megtanultunk együtt élni a vírus miatt hozott szabályokkal. Mondjuk jobbat nem is tudtunk, mint alkalmazkodni, és a lehetőségeinkhez képest a legjobbat kihozni a helyzetből, úgy, hogy a gyerekek ne legyenek a helyzet elszenvedői, és persze nem árt, ha mi se bolondulunk bele.
Karantén OFF-ban
Karantén OFF-ban
2020. máj. 13. 15:00, Apajegy(zet)call_made
Szeretnék elköszönni. Szeretném, ha a fentebb leírt szó, mely szerint soraim karanténban íródnak, a jövőben már nem lenne. Szeretném, ha mindannyian – erőt merítve az elmúlt időszakból – most már előre tekintenénk. És szeretném, ha mindenki tudná: anyának lenni a legdurvább államilag finanszírozott munkahely.