2018-05-23 00:00:00 Savaria Nemzetközi Filmszemle

Egy közös ház

Nincs helyszín megadva

Dokumentarista időszaki fotótárlat - középpontban a valós és virtuális térrel, az azokat életre keltő közösségekkel.

 Tudj meg többet »

Leonardo-kiállítás

Atomenergetikai Múzeum

Az Atomenergetikai Múzeum megnyitásának 5. évfordulója alkalmából az intézmény történetének áttekintésével, neves előadó meghívásával és Leonardo da Vinci-kiállítás megnyitásával készültek a múzeum munkatársai.

 Tudj meg többet »

Herendi porcelánok kiállítása

Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

A Herendi porcelánok két arcát, a modernet és a tradicionálisat mutatja be a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont pénteken nyíló új, időszaki kiállítása.

 Tudj meg többet »

XLI. Békés-tarhosi Zenei Napok

Békés,

A Békés-tarhosi Zenei Napok rendezvénysorozata 1976 óta minden évben nyár elején kerül megrendezésre. A zenei fesztivál gyökerei azonban 1946-ra nyúlnak vissza. Ez volt a Tarhosi Énekiskola indulásának ideje. Az egykori Énekiskola 2007-ben megkapta a Magyar Örökség Díjat, mellyel a díj odaítélői elismerték a Gulyás György által megteremtett zenepedagógiai értéket.

 Tudj meg többet »

Szerelmesek Fesztiválja

Szentgotthárd

Rengeteg sztárvendég, ingyenes programok Szentgotthárdon

 Tudj meg többet »

10. Győrkőcfesztivál

Győr belvárosa

A Vaskakas Bábszínház szervezésében Győr belvárosa egy hatalmas játszótérré változik, minden év július első hétvégéjén. A Győrkőcfesztivál az ország legnagyobb szabadtéri, ingyenes gyerekfesztiválja; melyen a gyerekek a mosolygós fényképükért cserébe kapott karszalaggal minden programon térítésmentesen vehetnek részt, legyen az egy előadás vagy akár egy ugrálóvár.

 Tudj meg többet »

Zsolnay Fényfesztivál Pécsen

Pécs városszerte

Június 30. és július 2. között esténként ismét fényárba borul Pécs belvárosa. A  második Zsolnay Fényfesztiválon az ország legjobb fényfestő csapatai 10 ezer négyzetméteren keltenek elbűvölő látványt. A mesterséges fényalkotások mellett feltűnnek majd a természetes napfényt alkalmazó művészeti projektek is.

 Tudj meg többet »