2019-03-19 19:00:00 John Mayall koncertje az Akvárium Klubban

Kocka Kiállítás

Kids Fusion Élményközpont

Az év rendezvénye a magyarországi iskoláknak és óvodáknak

 Tudj meg többet »

Egy közös ház

Nincs helyszín megadva

Dokumentarista időszaki fotótárlat - középpontban a valós és virtuális térrel, az azokat életre keltő közösségekkel.

 Tudj meg többet »

Leonardo-kiállítás

Atomenergetikai Múzeum

Az Atomenergetikai Múzeum megnyitásának 5. évfordulója alkalmából az intézmény történetének áttekintésével, neves előadó meghívásával és Leonardo da Vinci-kiállítás megnyitásával készültek a múzeum munkatársai.

 Tudj meg többet »

Herendi porcelánok kiállítása

Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

A Herendi porcelánok két arcát, a modernet és a tradicionálisat mutatja be a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont pénteken nyíló új, időszaki kiállítása.

 Tudj meg többet »

Pécsi Országos Színházi Találkozó - POSZT 2017

Pécs városszerte

A 17. Pécsi Országos Színházi Találkozó, vagyis a POSZT idei versenyprogramjába a 2016. március 1. és 2017. március 5. között bemutatott, magyar nyelvű színházi premierek közül a válogatók szerint a 7 legjobb nagyszínpadi és 7 legjobb kamara előadás került.

 Tudj meg többet »

Reformáció 500 – Tisza-tavi koncertturné

Tisza-tóhoz közeli települések

A Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. által szervezett mesterkurzus résztvevőinek vezényletével  – a reformáció 500 éves jubileuma kapcsán – egy különleges atmoszférájú templomi koncertsorozat valósul meg a Tisza-tó környéki települések templomaiban.

 Tudj meg többet »

III. Komlói Amatőr Színházi Találkozó

Komlói Színház-és Hangversenyterem

 Tudj meg többet »

13. Magyar Táncfesztivál

Győr

Mintegy harminc előadást láthat a közönség a 13. Magyar Táncfesztiválon június 18. és 25. között Győrben, ahol a harmadik gyermektáncfesztivál mellett megrendezik az első online táncfesztivált is.

Kiss János, a szervező Győri Balett igazgatója elmondta, hogy a fesztivál A-tól Z-ig vonultatja fel a műfajokat, s a határon túlról is érkeznek táncosok.

A program a nulladik nappal indul június 18-án, mikor az Aforce1 TSE Hungary moderntánc-bemutatót tart. Ez egyfajta toborzó is lesz majd az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. Az első napon pedig két premiert ad elő a Győri Balett: Arnold Schönberg Egy varsói menekült című művére készült nyolc perces szólót és a Kodály-emlékév tiszteletére készült Romance című egyfelvonásos darabot - fűzte hozzá.

 Tudj meg többet »

Egy szabad országért fesztivál

Vajdahunyad vára

A Kós Károly sétányon felállított színpadon a megemlékezés mellett lesznek családi és gyerekprogramok, koncertek, filmvetítés, táncbemutató és szabadságharcos hagyományőrzők felvonulása.

 Tudj meg többet »