Célkeresztben az esküvő - rengeteg fotóval

Megnyílt a kétnapos Esküvő Kiállítás. A Papp László Sportarénába várják az esküvői szolgáltatók azokat a jegyespárokat, akik konkrét elképzelésekkel jönnek, és azokat is, akik még nem tudják, hol legyen a lagzi, vagy milyen ruhában álljanak az oltár elé.

Gyűrűválasztás, ruhapróba, pezsgőkóstolás, levegőillatok tanulmányozása. A kétnapos, 15. Esküvő Kiállításon ezekkel is találkozhatnak azok a párok, akik a jövőben össze szeretnék kötni az életüket.

Lelkesebbek a lányok

A Papp László Sportaréna barátnők, édesanyák és fiatal lányok vidám és izgatott beszélgetésétől hangos. Az egyik vendég azt mondja, igazi partihangulatot szeretne a lagzin, de a párja beérné egy visszafogottabb esküvővel is. Holnap jön vissza a vőlegényével, addig kideríti, célirányosan melyik standhoz menjen vele.

Egy másik sátor előtt válogató jegyespárnak jövő májusban lesz az esküvője, és szeretnék tudni, mennyi pénzt gyűjtsenek össze, ezért látogattak ki a kiállításra.

A megfelelő karikagyűrű kiválasztása sem könnyű feladat. Van, akinek a fémallergia okoz gondot, másnak a szakember ajánlotta, hogy vékonyabb ékszert válasszon, mert a vastagabb ujjakra nem esztétikus a széles gyűrű. Népszerűek az azonnal megvásárolható ékszerek is, de sokan vannak olyanok, akik inkább készíttetik a jegygyűrűjüket. Többen közös mottót, figurát gravíroztatnak az ékszerekbe.

Megható fogadalmak rendelhetők

Az esküvői sminkes szerint az a cél, hogy a vendégek a nagy napon is ugyanolyan természetesnek lássák a menyasszonyt, mint máskor. Visszafogott make-upot javasol a hölgyeknek az esküvőre. Nem messze, egy másik standnál verseket, fogadalmi szövegeket is lehet rendelni, sőt, az esküvő, lakodalom aromáját is kiválaszthatják az igényes párok.

Többen a helyszín kiválasztásán tanakodnak, az egyik menyasszony a vízparthoz ragaszkodik, de ezt egyelőre az anyukájával és a barátnőjével vitatja meg. Van, aki konkrétabb igénnyel érkezik, ami már biztos, hogy szeptemberben házasodnak, de abban rugalmasak, hogy a hónap melyik hétvégéjén.

A hagyományos torták mellett csodálatos grillázs-szobrokkal is találkozhatnak a vendégek, sőt azoknak is kínálnak süteményeket és különféle kekszeket, akik nem fogyaszthatnak glutént vagy tejet.

Autókat is lehet rendelni, és számtalan dekorációlehetőség közül is válogathatnak a jegyespárok.

Egyelőre a nagy napra koncentrálnak

Mindenféle színű és stílusú ruhakölteményeket sorakoztatnak fel az esküvői szalonok, a menyasszonyok lelkesen próbálgatják fel az alkalmi outfiteket.

A kiállításon a vendégek a Családbarát Magyarország standdal is találkozhatnak, ahol a szülővé válásról, illetve a CSOK részleteiről kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők. A munkatársak készségesen válaszolják meg a gyermekvállalással, az első házasok adókedvezményével vagy az otthonteremtési programmal kapcsolatos kérdéseket.

(csalad.hu)