2019-02-22 15:00:00 Rád hagyományozom

19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

2019. Január 10. - 2019. Január 12.

A háromnapos oktatási rendezvény célja, hogy a pályaválasztás előtt állók megismerjék a felsőoktatásban és a szakképzésekben rejlő lehetőségeket. Az eseményen csaknem 200 kiállító várja a látogatókat.

A rendezvényen való megjelenés regisztrációhoz kötött.

Az eseményen közel 200 kiállító – köztük 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye – várja a középiskolásokat, szüleiket és minden képzés iránt érdeklődőt. A látogatók az intézmények diákjaitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, illetve főiskolák képzéseiről, továbbá felmérhetik felvételi esélyeiket és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

Az OH munkatársai a felvételi eljárás szabályairól, részleteiről, valamint a diplomások elhelyezkedési esélyeiről tájékoztatják az érdeklődőket; a pályaválasztás előtt állók pedig szakpszichológus segítségével személyre szabott karrierépítési tanácsokat kaphatnak.

A háromnapos rendezvényen a látogatók a felsőoktatás és szakképzés új módszereit, várható jövőjét bemutató eladásokon és interaktív programokon is részt vehetnek. Az Educatio idei kiemelt témája a duális képzés. A szakkiállításon jelen lesznek a Diákhitel Központ Zrt. és különféle diákmunka szövetkezetek munkatársai is.

Részletes program